English Srpski

  • Sva vozila
  • Premium & Luxury
  • Kombi vozila
Otvori / Zatvori Pretraga

Rentacar Beograd Aerodrom

Program stručne prakse 2017.


01. jul 2017.

Primero Rent a Car d.o.o. Beograd je lider u oblasti iznajmljivanja vozila.

Pozivamo Vas da steknete iskustvo u vodećoj kompaniji u oblasti iznajmljivanja vozila.

Primero Rent a Car d.o.o. Beograd je nosilac Europcar franšize za Srbiju i Crnu Goru. Profesionalnim radom i stalnim ulaganjem u kadrove i opremu kompanija se konstantno razvija i raste. Razvojem novih proizvoda, kanala prodaje i ponudom velikog broja modela vozila trudimo se da poboljšamo kvalitet usluge, a bezbednost i konfor svojim klijentima podignemo na najviši novo.

Program stručne prakse 2017. namenjen je studentima završne godine i studentima master studija Saobraćajnog fakulteta sa ciljem stručnog osposobljavanja i sticanja iskustva u domenu nabavke i održavanja voznog parka. Vreme trajanja programa prakse se obavlja u sektoru Nabavke i Flote u trajanju od 6 meseci, u periodu od avgusta 2017. godine do februara 2018. u Beogradu

Program se odnosi na studente IV godine ili master studija Saobraćajnog fakulteta. Tražimo studente koji su samoinicijativni, odgovorni i željni znanja. Posedovanje vozačke dozvole “B” kategorije je neophodno.

Zainteresovani mogu poslati prijavu i CV sa naznakom „za praksu“ najkasnije do 24.07.2017. godine na email adresu sr.racporue@askarp

Kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.
Nakon završene prakse studenti će dobijati sertifikate kao potvrdu o svom angažmanu.
Svojim učešćem u programu stručne prakse ulazite u bazu potencijalnih kandidata za zaposlenje u kompaniji Primero Rent a Car, što je prvi korak do uspešne profesionalne karijere.

PRIKLJUČITE NAM SE I ZASLUŽITE SVOJE MESTO U POSLOVNOM SVETU.