Ukoliko ste pravno lice pošaljite nam upit

Pošalji upit

Poslovni najam vozila


Dobrodošli u Europcar Rent a Car korporativni centar. Naša startegija prema poslovnim partnerima je jednostavna:

Najpovoljnije ponude, Stabilnost cena, Specijalne proizvode prema potrebama preduzeća, najnoviji modeli vozila, najveći spektar dizel i automatik vozila, najmlađa vozila na tržištu, Europcar kao Vaš pouzdan partner, Individualni kontakt

Možete se osloniti na nas. Da li se radi o dnevnom najmu u zemlji ili inostranstvu, prelaznom rešenju na nekoliko meseci ili kupovini vozila na duži period, Europcar vaš prati kao Vaš pouzdani partner. Sa našom flotom od 40 grupa vozila, od najmanjeg gradskog vozila, preko poslovnih limuzina i 4x4 džipova, pa do komercijalnih vozila, Europcar je tu da za Vas obezbedi najbolju soluciju.

Iskoristite pogodnosti koje smo spremili za Vas i registrujte se kao naš Partner danas ili nas kontaktirajte na +381 11 785 2788 - [email protected]


Dnevni najam za preduzeća

Sa Europcar-om imate pouzdanog Partnera koji će biti uz Vas svaki dan. Ako vam treba vozilo za službeni put, ili privremena solucija za nove službenike ili Vam treba komercijalno pick up/van vozilo koje će dopuniti Vašu flotu teretnih vozila, mi smo tu.

Rezervišite odmah


Mesečni najam

Kada vam je potrebno vozilo na duži period a niste u prilici da unapred znate dužinu najma, naš program mesečnog najam Fit Rent je rešenje.Imate punu fleksibilnost kao I široku paletu odmah dostupnih vozila.

Rezervišite odmah


Mini RENT

U situacijama kad Vam zbog sezonalne delatnosti ili prijema novog zaposlenog treba podrška u voznom parku za unapred poznat fiksni period najam od 4 ili 6 meseci, naš Mini rent je rešenje za Vas!

Rezervišite odmah


Rent12+

Posebna ponuda za svaki upit, mogućnost isporuke novog vozila svake godien po istoj ceni! Nova vozila po Vašoj porudžbini. Visoka fleksibilnost u nabavci. Niže opterećenje Bilansa vašeg preduzeća. Full Service usluga- samo sipate gorivo i vozite!

Rezervišite odmah


Najam vozila u inostranstvu

Kao naš Partner koristite punu Europcar uslugu za Vaš poslovni najam vozila u inostranstvu.

Rezervišite odmah


Work & Drive

"EUROPCAR Primero rent a car" je zajedno sa svojim poslovnim partnerima na tržištima Srbije i Crne Gore za njihove zaposlene omogućio jeftinije/ povoljnije usluge kada god iznajmljuju vozilo za privatne potrebe.

Rezervišite odmah


Poslovni najam