Tražite vozilo?
Na pravom ste mestu

Slika

Nudimo vam najam vozila u zemlji i inostranstvu, dugoročni najmovi vozila za pravna lica (operativni lizing), najam vozila sa vozačem (transferi i limo servis), upravljanje voznim parkom i kupovinu polovnih vozila iz naše flote.

Specijalne ponude
- Iskoristite priliku i pogledajte našu izuzetnu ponudu za MESEČNE NAJMOVE VOZILA
- Proveri našu ograničenu vikend ponudu vozila (500X cabrio, Golf, A3 sedan, Q2, Q3, A4, A6,...) sa 20% popusta.

Grupa vozila

Preuzimanje vozila Izlistaj ponudu vozila
Kalendar
* Obavezno polje
* Izabrano vreme preuzimanja vozila je van radnog vremena poslovnice. Zamolili bi Vas da izaberete vreme preuzimanja u radno vreme poslovnice.
Vraćanje vozila
Kalendar
* Obavezno polje
* Izabrano vreme vraćanja vozila je van radnog vremena poslovnice. Zamolili bi Vas da izaberete vreme vraćanja u radno vreme poslovnice.
God. vozača
Promo kod

Grupe vozila sa preko 66 različitih modela

Da li želite da rezervišete preko Messenger Wathsup Skype Viber

 

 

Europcar Rent a Car Beograd, Novi Sad, Niš

Najpovoljnije ponude rent a car usluga u Beogradu,Novom Sadu i Nišu, stabilnost cena, specijalne ponude prema potrebama klijenata, najnoviji modeli vozila, najveći spektar dizel i automatik vozila, najmlađa vozila na tržištu, Europcar kao Vaš pouzdan partner. Možete se osloniti na nas. Da li se radi o dnevnom najmu u zemlji ili inostranstvu, prelaznom rešenju na nekoliko meseci ili kupovini vozila na duži period, Europcar vas prati kao Vaš pouzdani partner. Sa našom flotom od preko 70 grupa vozila, i preko 90 različitih modela od najmanjeg gradskog vozila, preko poslovnih limuzina i 4x4 džipova, pa do komercijalnih vozila, Europcar je tu da za Vas obezbedi najbolju soluciju.

Kretanje kroz Beograd nikad nije bilo lakše i jeftnije nego sad uz Europcar rent a car vozila na Beogradskom Aerodromu. Čim stignete na aerodrom Beograd preuzmete rent a car vozilo, možete krenuti u istraživanje prelepih predela.