Slika

Grupa vozila

Preuzimanje vozila Izlistaj ponudu vozila
Kalendar
* Obavezno polje
* Izabrano vreme preuzimanja vozila je van radnog vremena poslovnice. Zamolili bi Vas da izaberete vreme preuzimanja u radno vreme poslovnice.
Vraćanje vozila
Kalendar
* Obavezno polje
* Izabrano vreme vraćanja vozila je van radnog vremena poslovnice. Zamolili bi Vas da izaberete vreme vraćanja u radno vreme poslovnice.
God. vozača
Promo kod

OSIGURANJE VOZILA

Odabir osiguranja vozila prilikom iznajmljivanja je veoma važno. Zbog toga postoje razne opcije osiguranja vozila i putnika koje će zadovoljiti sve vaše potrebe i smanjiti Vaše eventualno učešće u šteti na minimum ili nulu.

Basic paket osiguranja

Ovaj nivo osiguranja ste osigurani od štete I krađe vozila. Ovo je obavezno osiguranje I uključeno je u svaku cenu najma.

Sa ovim nivoom osiguranja imate doplatu maksimalnog učešća u šteti definisanog za svaku grupu vozila, u slučaju nemilog događaja.

Medium paket osiguranja

Ovaj paket osiguranja pokriva osiguranje od šetet I krađe uz smanjenje učešća u šteti u slučaju nemilog događaja. Dodatno, ovaj paket uključuje osiguranje putnika kao i osiguranje guma i stakala bez učešća u šteti.

Premium paket osiguranja

Ovo je najviši paket osiguranja. Ovaj paket podrazumeva da nemate učešće u šteti ili krađi vozila. Napomiljemo da se ovaj paket osiguranja ne prodaje ua više I luksuzne grupe vozila. Premum paket uključuje I osiguranje putnika kao I osiguranje guma I stakala bez učešća u šteti.