NIŠ Aerodrom

Rent a Car NIš Aerodrom (Srbija)

Iznajmljivanje economy, compact, standard, lux ... vozila na Aerodromu Niš.

Europcar poseduje vozni park sa preko 550 vozila raspoređenih u 60 grupa. Prosečna starost vozila u našem voznom parku je manje od 6 meseci.

Kretanje kroz Niš nikad nije bilo lakše i jeftnije nego sad uz Europcar Rent a Car. Čim stignete u centar Niš, Srbije možete krenuti u istraživanje prelepih predela i građevina.

Uz iznajmljeno vozilo možete planirati izlete i ekskurzije do obližnjih novih lokacija i fotografišete interesantna mesta. Sa jednostavnim sistemom on line rezervacija i velikim izborom najnovijih vozila Europcar Rent a Car je savršen izbor za iznajmljivanje vozila. Pošto rezervišete on line trebate znati da kod nas možete uzeti vozilo po satu, dnevno, kratkoročno, nedeljno, mesečno, dugoročno a možete nas pozvati i reći vaše želje na osnovu kojih ćemo se potruditi da napravimo idealnu ponudu koja odgovara vašim putovanjima.

Uz Rent a Car pripremite se da zajedno krenemo na put koji će vam doneti gomilu uspomena i ne zaboravite da ponesete vašu vozačku dozvolu, kreditnu karticu, dodatni dokaz o identitetu (pasoš, lična karta).

Broj za rezervacije: +381 (11) 785 2820

Tel: +381 (11) 785 2820

Radno vreme:

Ponedeljak - Nedelja 08:00h-20:00h

Niški aerodrom