Rent a Car Aerodrom Podgorica (Crna Gora)

Iznajmljivanje economy, compact, standard, lux ... vozila na Aerodromu Podgorica po najpovoljnijim cenama.

Europcar poseduje vozni park sa preko 400 vozila raspoređenih u 50 grupa. Prosečna starost vozila u našem voznom parku je 6 meseci.

 

Kretanje kroz Crnu Goru nikad nije bilo lakše i jeftnije nego sad uz Europcar rent a car. Čim stignete u Crnu Goru možete krenuti u istraživanje prelepih predela i građevina.

Uz iznajmljeno vozilo možete planirati izlete i ekskurzije do obližnjih novih lokacija i fotografišete interesantna mesta. Sa jednostavnim sistemom on line rezervacija i velikim izborom najnovijih vozila Europcar Rent a Car je savršen izbor za iznajmljivanje vozila. Pošto rezervišete on line trebate znati da kod nas možete uzeti vozilo po satu, dnevno, kratkoročno, nedeljno, mesečno, dugoročno a možete nas pozvati i reći vaše želje na osnovu kojih ćemo se potruditi da napravimo idealnu ponudu koja odgovara vašim putovanjima.

Uz Rent a Car pripremite se da zajedno krenemo na put koji će vam doneti gomilu uspomena i ne zaboravite da ponesete vašu vozačku dozvolu, kreditnu karticu, dodatni dokaz o identitetu (pasoš, lična karta). 

 

Broj za rezervacije: +382 (20) 653 141

Kako da nas pronađete? Nalazimo se na aerodromu Podgorica.

Poslovnica Aerodrom Podgorica

 

Telefon: +382 (20) 653 141
E-mail: reservations@europcar.me
Adresa: Aerodrom Podgorica, 81000 Podgorica
Radno vreme: Ponedeljak - Nedelja od 08:00h do 20:00h
Napomena: Na zahtev, radimo i izvan radnog vremena za potvrđene rezervacije.