English Srpski

  • Sva vozila
  • Premium & Luxury
  • Kombi vozila
Otvori / Zatvori Pretraga

Belgrade Airport - Car Rental

Rent a Car Beograd - Centar (Srbija)

Iznajmljivanje economy, compact, standard, lux ... vozila na Novom Beogradu po najpovoljnijim cenama.

Europcar poseduje vozni park sa preko 600 vozila raspoređenih u 55 grupa. Prosečna starost vozila u našem voznom parku je 6 meseci.

 

Kretanje kroz Beograd nikad nije bilo lakše i jeftnije nego sad uz Europcar rent a car Beograd. Čim stignete u centar Beograda, Srbije možete krenuti u istraživanje prelepih predela i građevina.

Uz iznajmljeno vozilo možete planirati izlete i ekskurzije do obližnjih novih lokacija i fotografišete interesantna mesta. Sa jednostavnim sistemom on line rezervacija i velikim izborom najnovijih vozila Europcar Rent a Car Beograd je savršen izbor za iznajmljivanje vozila. Pošto rezervišete on line trebate znati da kod nas možete uzeti vozilo po satu, dnevno, kratkoročno, nedeljno, mesečno, dugoročno a možete nas pozvati i reći vaše želje na osnovu kojih ćemo se potruditi da napravimo idealnu ponudu koja odgovara vašim putovanjima.

Uz Rent a Car u Beogradu pripremite se da zajedno krenemo na put koji će vam doneti gomilu uspomena i ne zaboravite da ponesete vašu vozačku dozvolu, kreditnu karticu, dodatni dokaz o identitetu (pasoš, lična karta). 

 

Broj za rezervacije: +381 (11) 785 2820

 

 

Kontakt podaci - Beogradski aerodrom "Nikola Tesala"

 

Telefon: +381 (11) 785 2820
E-mail: reservations@europcar.rs
Adresa: Aerodrom Nikola Tesla-Terminal 2 Beograd, 11080 Belgrade, Srbija
GDS kod: BEGT01
Radno vreme: Ponedeljak - Nedelja  od 08:00h do 24:00h
Napomena: Na zahtev, radimo i izvan radnog vremena za potvrđene rezervacije.

 

 

Beograd Aerodrom lokacija